Ricottà Ànd Spinàch Càlzones

Ricottà Ànd Spinàch Càlzones
Ricottà Ànd Spinàch Càlzones



INGREDIENTS
  • 10 ounces frozen chopped spinàch, thàwed ànd squeezed dry
  • 8 ounces ricottà cheese
  • 4 ounces mozzàrellà cheese, shredded
  • 1 ounce Pàrmesàn cheese, gràted
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 làrge egg, lightly beàten with 2 tàblespoons wàter, plus 1 làrge egg yolk
  • 1 teàspoon gàrlic
powder
  • 1 1/2 teàspoons minced fresh oregàno
  • 1/8 teàspoon red pepper flàkes



  • INSTRUCTIONS
    1. Preheàt oven to 500 degrees.
    2. Combine spinàch, ricottà, mozzàrellà, oil, egg yolk, gàrlic powder, oregàno, pepper flàkes, ànd sàlt in à làrge bowl.
    3. Plàce dough on lightly floured surfàce ànd divide into 4 even pieces.
    4. With à rolling pin or your hànds, flàtten eàch piece into à 7 inch round on à piece of pàrchment pàper.
    5. Spreàd 1/4 of spinàch filling evenly over hàlf of eàch dough round, màking sure to leàve à 1 inch border àround the edge.
    6. ..............
    7. ..............



    Get the Full Recipes > > kitschencat.com

    #recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

    Related Posts :

    0 Response to "Ricottà Ànd Spinàch Càlzones"

    Posting Komentar