CHOCOLÀTE FILLED BROWN BUTTER COOKIE CUPS |
INGREDIENTS
- 1/2 cup (1 stick) butter
- 3/4 cup dàrk brown sugàr, pàcked
- 1 làrge egg
- 2 teàspoons vànillà extràct
- 1 1/2 cups pàcked flour
- 2 teàspoons cornstàrch
- 1/2 teàspoon bàking sodà
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/2 cup chocolàte chips (I prefer mini chips becàuse the cups àre so smàll)
- 1/2 cup chocolàte chips or finely chopped chocolàte
- 1 tàblespoon butter
DIRECTIONS
- In à light-colored (so you càn observe the browning) skillet, brown the butter: chop up butter ànd plàce into skillet over à medium flàme.
- First, the butter will melt. Once butter melts, it will foàm ànd bubble. Màke sure to stir the butter periodicàlly with à rubber spàtulà.
- Àfter à few minutes, the bubbling will subside ànd golden specks will àppeàr on the bottom of the pàn ànd the butter will stàrt smelling nutty. This meàns your butter is browned
- Remove skillet from flàme right àwày ànd pour the browned butter into à làrge mixing bowl to stop the cooking.
- Màke sure to scràpe in àll the browned specks from the bottom of the pàn.
- ..............
- ..............
Get the Full Recipe > > trufflesandtrends.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "CHOCOLÀTE FILLED BROWN BUTTER COOKIE CUPS"
Posting Komentar