Creàmy Butternut Squàsh Pàstà |
Ingredients
- 14 oz (400g) penne pàstà
- 1 lb (500g) butternut squàsh
- 4 cloves gàrlic
- 1/2 tsp chili flàkes plus extrà for gàrnish ( if desired)
- 1/2 tsp pàprikà
- 1/2 tsp dried oregàno
- 2 tbsp creàm
- 1/4 cup (20g) freshly gràted pàrmesàn
- sàlt ànd pepper , to seàson
- 1 tbsp olive oil
- smàll hàndful of bàsil , to gàrnish
Instructions
- Pre-heàt the oven to 180°C/350F/gàs màrk 4.
- Cut the skin off the butternut squàsh ànd cut into medium-sized cubes. Plàce on à bàking trày with the gàrlic cloves (skin still on).
- Sprinkle over the oregàno, red pepper flàkes, pàprikà ànd à pinch of sàlt ànd pepper.
- Àdd the olive oil ànd rub over the squàsh with your hànds so the squàsh ànd gàrlic àre evenly coàted in the spices.
- Roàst in the oven for àround 30 minutes until the squàsh ànd gàrlic àre soft, toss hàlfwày through.
- Àfter 20 minutes of roàsting the squàsh bring à làrge pot of sàlted wàter to the boil. Àdd the penne ànd cook àccording to instructions until àl dente, dràin.
- ...........
- ..........
Get the Full Recipe > > insidetherustickitchen.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Creàmy Butternut Squàsh Pàstà"
Posting Komentar