ÀUTHENTIC RÀGÙ ÀLLÀ BOLOGNESE |
INGREDIENTS
- 11 oz (300 g) ground beef, 85% leàn
- 5.5 oz (150 g) ground pork belly
- ⅓ cup (50 g) yellow onion
- ⅓ cup (50 g) càrrot
- ⅓ cup (50 g) celery
- 2 tbsp (30 g) double concentràted tomàto pàste
- ½ glàss red wine
- 3.5 tbsp (50 g) unsàlted butter
- ½ glàss whole milk
- to tàste blàck pepper
- to tàste tàble sàlt
INSTRUCTIONS
- First, plàce à tick-bottomed heàvy pot over medium heàt. When the bottom is hot, pour the ground pork belly ànd stir-fry until àll the liquid inside the meàt is evàporàted.
- Now, pour the grounded beef ànd cook until golden brown. Finàlly, pour the meàt into à bowl ànd put àside, covered.
- In the sàme pot àdd the butter ànd let it melt over low heàt. Àfter thàt, àdd onions, càrrots, ànd celery, àll finely minced.
- Sàutè over medium heàt, stirring occàsionàlly until àll the vegetàbles àre very tender ànd trànslucent. Finàlly, àdd the tomàto pàste ànd stir-fry 5 minutes more.
- ................
- ................
Get the Full Recipe > > philosokitchen.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "ÀUTHENTIC RÀGÙ ÀLLÀ BOLOGNESE"
Posting Komentar