CHOCOLATÉ CHIP COOKIÉ CAKÉ





Ingrédiénts

Chocolaté Chip Cookié Layér

  • 1 cup (5 oz, 150g) all-purposé flour
  • 1/2 téaspoon baking soda
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 cup (4 oz, 113g) buttér, room témpératuré
  • 1/4 cup (2 oz, 57g) granulatéd sugar
  • 1/2 cup (4 oz, 114g) brown sugar
  • 1 téaspoons vanilla éxtract
  • 1 largé égg
  • 1 cup (6 oz, 170g) mini chocolaté chips


Chocolaté Chip Caké

  • 1 Récipé Vanilla Buttér Caké
  • 1 1/4 cups (8 oz, 215g) mini sémi-swéét chocolaté chips
  • 1 tabléspoon watér
  • 1 téaspoon all purposé flour


Brown Sugar Buttércéam

  • 1 Récipé Italian Méringué Buttércréam
  • 2 tabléspoons molassés


Assémbly

  • 1/2 récipé rum Simplé Syrup
  • 1 cup ganaché at room témpératuré


Instructions

  1. Maké thé cookié layér
  2. Liné an 8" or 9" caké pan with a parchmént round
  3. Préhéat thé ovén to 350°F.
  4. Créam thé buttér with both sugars until light and fluffy
  5. Add thé égg and mix until combinéd
  6. Add thé flour, baking soda and salt
  7. Add thé chips all at oncé and mix until combinéd
  8. Spréad thé dough into thé caké pan. Thé dough should bé about 1/2" thick (if you havé éxcéss dough usé it to maké cookiés)
  9. Baké until thé middlé of thé cookié puffs up a littlé and thén collapsés, about 20 minutés.
  10. Cool complétély in thé pan
  11. ............................
  12. ............................


Full Récipé > > baking-sense.com

0 Response to "CHOCOLATÉ CHIP COOKIÉ CAKÉ"

Posting Komentar