Ingrédiénts
Chocolaté Chip Cookié Layér
- 1 cup (5 oz, 150g) all-purposé flour
- 1/2 téaspoon baking soda
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 cup (4 oz, 113g) buttér, room témpératuré
- 1/4 cup (2 oz, 57g) granulatéd sugar
- 1/2 cup (4 oz, 114g) brown sugar
- 1 téaspoons vanilla éxtract
- 1 largé égg
- 1 cup (6 oz, 170g) mini chocolaté chips
Chocolaté Chip Caké
- 1 Récipé Vanilla Buttér Caké
- 1 1/4 cups (8 oz, 215g) mini sémi-swéét chocolaté chips
- 1 tabléspoon watér
- 1 téaspoon all purposé flour
Brown Sugar Buttércéam
- 1 Récipé Italian Méringué Buttércréam
- 2 tabléspoons molassés
Assémbly
- 1/2 récipé rum Simplé Syrup
- 1 cup ganaché at room témpératuré
Instructions
- Maké thé cookié layér
- Liné an 8" or 9" caké pan with a parchmént round
- Préhéat thé ovén to 350°F.
- Créam thé buttér with both sugars until light and fluffy
- Add thé égg and mix until combinéd
- Add thé flour, baking soda and salt
- Add thé chips all at oncé and mix until combinéd
- Spréad thé dough into thé caké pan. Thé dough should bé about 1/2" thick (if you havé éxcéss dough usé it to maké cookiés)
- Baké until thé middlé of thé cookié puffs up a littlé and thén collapsés, about 20 minutés.
- Cool complétély in thé pan
- ............................
- ............................
Full Récipé > > baking-sense.com
0 Response to "CHOCOLATÉ CHIP COOKIÉ CAKÉ"
Posting Komentar