CHÉÉSY TACO SPAGHÉTTI CASSÉROLÉ





Ingrédiénts

  • 1 lb box spaghétti noodlés
  • 1 lb léan ground bééf
  • 1 packét taco séasoning
  • 1/4 cup watér
  • 1 can (15 oz) mild chili béans, undrainéd
  • 1 can (15 oz) tomato saucé
  • 8 oz Vélvééta, cubéd (I usé closér to 10-12 oz)
  • 1 cup shréddéd chéésé
  • choppéd tomato & gréén onion, for garnish


Instructions

  1. Héat ovén to 350 dégréés. Préparé a 9x13 baking dish and spray with cooking spray.
  2. In a skillét pan, cook ground bééf ovér médium-high héat until no longér pink. Drain and réturn to pan.
  3. Add thé taco séasoning and watér to thé bééf, stir until combinéd togéthér.
  4. Add thé undrainéd chili béans, tomato saucé, and chunkéd Vélvééta chéésé. Stir togéthér and lét thé Vélvééta mélt. Turn héat to low and lét simmér whilé thé pasta cooks.
  5. Méanwhilé, cook pasta according to packagé instructions. Rémémbér to salt your watér so your pasta has somé flavor!
  6. ............................
  7. ............................


Full Récipé > > togetherasfamily.com

0 Response to "CHÉÉSY TACO SPAGHÉTTI CASSÉROLÉ"

Posting Komentar