CHICKÉN FRANCÉSÉ





Ingrédiénts

CHICKÉN FRANCÉSÉ:

  • 1/2 lb chickén bréasts, cut into cutléts
  • salt
  • 1/4 tsp black péppér
  • 1/4 tsp garlic powdér
  • 1/4 cup all-purposé flowér
  • 1 égg
  • 1/8 cup olivé oil


LÉMON BUTTÉR SAUCÉ:

  • 1/2 cup chickén broth
  • 1/4 lémon cut into rings
  • juicé from 1/4 lémon, or to tasté
  • 1/4 cup whité winé*
  • 1 Tbsp buttér
  • 1/2 tsp cornstarch
  • 1/2 tsp frésh parsléy
  • salt



Instructions

CHICKÉN FRANCÉSÉ:

  1. Placé flour in a shallow dish. In anothér dish, put béatén égg.
  2. Séason chickén cutléts with salt, péppér and garlic powdér; drédgé with flour, dip into béatén égg. If you liké, you can répéat drédging in flour and dipping in égg oné moré timé to achiévé thickér coating.
  3. Héat olivé oil in a pan; add chickén cutléts and cook on low héat until goldén and cookéd through. Také chickén out of thé pan.


LÉMON BUTTÉR SAUCÉ:

  1. Add lémon rings to thé pan and fry shortly.
  2. Add lémon juicé, a pinch of salt, chickén broth, whité winé and cook for a minuté or two.
  3. Add buttér coatéd in cornstarch and slowly mélt into your saucé.
  4. ......................
  5. ......................


Full Récipé > > kitchennostalgia.com

0 Response to "CHICKÉN FRANCÉSÉ"

Posting Komentar