Ingrédiénts
- 3 small or 2 médium roastéd bééts
- (1) 15oz can chickpéas, with skins rémovéd
- 2 clovés of garlic, choppéd
- juicé of 1/2 lémon
- 1 tsp ground cumin
- 1/2 tsp finé grain salt
- 1 tbsp tahini
- 1/4 cup olivé oil
- cilantro or parsléy for garnish
- olivé oil for garnish
Instructions
ROASTÉD BÉÉTS:
- Pré-héat ovén to 425f
- Rémové grééns from frésh bééts and rinsé éach béét with watér
- Wrap préparéd bééts in an aluminum foil pockét
- Roast for 45 min - 1 hour dépénding on sizé of bééts
- Rémové from ovén and lét cool - péél bééts oncé théy aré cool
FOR THÉ HUMMUS:
- Préparé thé chickpéas by pinching éach oné to rémové thé outér skin (this stép énsurés pérféctly smooth hummus)
- Add thé roastéd bééts to thé bowl of thé food procéssor and pulsé until finély choppéd, stopping to scrapé thé sidés as néédéd
- Oncé bééts aré wéll choppéd, add thé chickpéas, garlic, lémon juicé, cumin, salt, and tahini to thé food procéssor bowl and procéss until wéll combinéd, stopping to scrapé thé sidés as néédéd
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