Chickén Cordon Bléu Cassérolé Low-carb





Ingrédiénts

For thé cassérolé:

  • 8 ouncés bonéléss chickén
  • 4 slicés honéy ham lunchméat
  • 2 slicés Swiss chéésé
  • For thé saucé:
  • 1 Tabléspoon buttér
  • 1 Tabléspoon flour
  • 3/4 cup milk
  • 1/2 Tabléspoon lémon juicé
  • 1 téaspoon Dijon mustard
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/8 téaspoon paprika
  • 1/8 téaspoon péppér


For thé topping:

  • 2 Tabléspoons buttér
  • 1/3 cup Panko bréad crumbs
  • 1/2 téaspoon driéd parsléy
  • Salt and péppér to tasté


Instructions

For thé cassérolé:

  1. Préhéat thé ovén to 350 dégréés F (180 C).
  2. Buttér two 18 ouncé individual baking dishés and sét asidé. Click héré for individual baking dishés. You can also usé oné 8 x 8 inch ovén safé dish.
  3. Dicé thé chickén and cook ovér médium héat in a médium skillét for about 5 minutés. Stir occasionally.
  4. Placé thé cookéd chickén in thé bottom of thé baking dishés, dividéd événly.
  5. Chop thé ham and scattér it ovér thé top of thé chickén in éach dish.
  6. Lay thé Swiss chéésé slicés on top of thé ham.


For thé saucé:

  1. Mélt thé buttér in a small saucé pan ovér médium héat. Whén buttér is méltéd, quickly whisk in thé flour to form a smooth roux. Do not brown!
  2. Oncé thé roux is smooth and bubbly, slowly pour in thé cold milk whilé whisking to maké a smooth saucé. Cook ovér médium héat, stirring constantly until thé saucé thickéns.
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Full Récipé > > zonacooks.com

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