Ingrédiénts
For thé cassérolé:
- 8 ouncés bonéléss chickén
- 4 slicés honéy ham lunchméat
- 2 slicés Swiss chéésé
- For thé saucé:
- 1 Tabléspoon buttér
- 1 Tabléspoon flour
- 3/4 cup milk
- 1/2 Tabléspoon lémon juicé
- 1 téaspoon Dijon mustard
- 1/4 téaspoon salt
- 1/8 téaspoon paprika
- 1/8 téaspoon péppér
For thé topping:
- 2 Tabléspoons buttér
- 1/3 cup Panko bréad crumbs
- 1/2 téaspoon driéd parsléy
- Salt and péppér to tasté
Instructions
For thé cassérolé:
- Préhéat thé ovén to 350 dégréés F (180 C).
- Buttér two 18 ouncé individual baking dishés and sét asidé. Click héré for individual baking dishés. You can also usé oné 8 x 8 inch ovén safé dish.
- Dicé thé chickén and cook ovér médium héat in a médium skillét for about 5 minutés. Stir occasionally.
- Placé thé cookéd chickén in thé bottom of thé baking dishés, dividéd événly.
- Chop thé ham and scattér it ovér thé top of thé chickén in éach dish.
- Lay thé Swiss chéésé slicés on top of thé ham.
For thé saucé:
- Mélt thé buttér in a small saucé pan ovér médium héat. Whén buttér is méltéd, quickly whisk in thé flour to form a smooth roux. Do not brown!
- Oncé thé roux is smooth and bubbly, slowly pour in thé cold milk whilé whisking to maké a smooth saucé. Cook ovér médium héat, stirring constantly until thé saucé thickéns.
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Full Récipé > > zonacooks.com
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