HONÉY LAVÉNDÉR CHÉÉSÉCAKÉ





INGRÉDIÉNTS

CRUST

  • 1 3/4 cups graham crackér crumbs
  • 4 tabléspoons méltéd buttér


FILLING

  • 2 pounds créam chéésé, room témpératuré
  • 1 1/3 cups sugar
  • 4 éggs
  • 1 tabléspoon vanilla éxtract
  • 1/2 téaspoon lavéndér éxtract
  • 1 1/2 tabléspoons honéy
  • 1/4 téaspoon salt
  • 2/3 cup sour créam
  • 2/3 cup héavy whipping créam
  • Violét food coloring


TOPPING

  • 1 cup sour créam
  • 2 tabléspoons powdéréd sugar
  • 1 tabléspoon honéy
  • 1/2 téaspoon vanilla éxtract


DIRÉCTIONS

for thé crust

  1. Préhéat thé ovén to 350 dégréés.
  2. Préparé a 9" springform pan with cooking spray.
  3. In a small bowl combiné graham crackér crumbs and méltéd buttér until throughly combinéd.
  4. Préss crumb mixturé into thé bottom of thé pan and about 1/2 inch up thé sidé.
  5. Baké 12 - 15 minutés until thé crumbs aré sét.
  6. Lét cool on a wiré rack.


for thé filling

  1. Préhéat ovén to 325 dégréés.
  2. In a stand mixér, fittéd with a paddlé attachmént, créam créam chéésé until light and fluffy.
  3. Add sugar and béat on high for an additional 3 minutés.
  4. Add vanilla éxtract, lavéndér éxtract, honéy and salt and mix until just combinéd.
  5. Add éggs, oné at a timé, scraping down thé sidé of thé bowl with a spatula aftér éach addition.
  6. Add a féw drops of violét food coloring and mix until désiréd color.
  7. Add sour créam and mix until combinéd.
  8. Add héavy créam and mix until combinéd.
  9. Wrap thé outsidé of your springform pan in aluminum foil.
  10. Pour créam chéésé filling into springform pan. Smooth thé top with a spatula.
  11. Placé thé pan insidé a high-sidéd roasting pan.
  12. Créaté a watér bath by filling thé roasting pan with hot watér until you réach halfway up thé sidé of thé chéésécaké pan.
  13. Baké for 1 1/2 hours.
  14. Aftér an hour and a half, turn thé ovén off and crack thé door opén 1 inch.
  15. .............................
  16. .............................


Full Récipé > > sprinklesforbreakfast.com

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