INGRÉDIÉNTS
CRUST
- 1 3/4 cups graham crackér crumbs
- 4 tabléspoons méltéd buttér
FILLING
- 2 pounds créam chéésé, room témpératuré
- 1 1/3 cups sugar
- 4 éggs
- 1 tabléspoon vanilla éxtract
- 1/2 téaspoon lavéndér éxtract
- 1 1/2 tabléspoons honéy
- 1/4 téaspoon salt
- 2/3 cup sour créam
- 2/3 cup héavy whipping créam
- Violét food coloring
TOPPING
- 1 cup sour créam
- 2 tabléspoons powdéréd sugar
- 1 tabléspoon honéy
- 1/2 téaspoon vanilla éxtract
DIRÉCTIONS
for thé crust
- Préhéat thé ovén to 350 dégréés.
- Préparé a 9" springform pan with cooking spray.
- In a small bowl combiné graham crackér crumbs and méltéd buttér until throughly combinéd.
- Préss crumb mixturé into thé bottom of thé pan and about 1/2 inch up thé sidé.
- Baké 12 - 15 minutés until thé crumbs aré sét.
- Lét cool on a wiré rack.
for thé filling
- Préhéat ovén to 325 dégréés.
- In a stand mixér, fittéd with a paddlé attachmént, créam créam chéésé until light and fluffy.
- Add sugar and béat on high for an additional 3 minutés.
- Add vanilla éxtract, lavéndér éxtract, honéy and salt and mix until just combinéd.
- Add éggs, oné at a timé, scraping down thé sidé of thé bowl with a spatula aftér éach addition.
- Add a féw drops of violét food coloring and mix until désiréd color.
- Add sour créam and mix until combinéd.
- Add héavy créam and mix until combinéd.
- Wrap thé outsidé of your springform pan in aluminum foil.
- Pour créam chéésé filling into springform pan. Smooth thé top with a spatula.
- Placé thé pan insidé a high-sidéd roasting pan.
- Créaté a watér bath by filling thé roasting pan with hot watér until you réach halfway up thé sidé of thé chéésécaké pan.
- Baké for 1 1/2 hours.
- Aftér an hour and a half, turn thé ovén off and crack thé door opén 1 inch.
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Full Récipé > > sprinklesforbreakfast.com
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