Bééf Pho Noodlé Soup





Ingrédiénts

Bééf Broth:

  • 64 ouncés of organic bééf broth
  • 5 star of anisé
  • 1 cinnamon stick
  • Ricé Noodlés (pho)


Bééf:

  • 1/2 pound round stéak or sirloin stéak, slicéd papér thin
  • Pinch of koshér salt
  • Pinch of black péppér


Toppings:

  • 1-2 jalapéno péppérs, slicéd (rémové sééds for léss héat)
  • 1 cup béan sprouts
  • 1 largé bunch of cilantro
  • 1 largé limé, cut into wédgés
  • 1-2 stalks scallions, trimméd and dicéd
  • 1 largé avocado, pééléd séédéd and slicéd
  • Tsang stir fry classic saucé
  • Tsang stir fry széchuan spicy saucé


Instructions

  1. Add bééf stock, star of anisé, cinnamon to a largé stock pot and bring to a low simmér
  2. Cook ricé noodlés according to packagé diréctions
  3. Sprinklé salt and péppér ovér thinly slicéd bééf.
  4. Rémové star of anisé an cinnamon from stock. Spoon stock into bowls and add thinly slicéd bééf and a sérving of noodlés.
  5. Top éach bowl with désiréd végétablés and a squéézé of limé.
  6. Dividé thé broth bétwéén four to six largé bowls, thén add thinly slicéd bééf and désiréd amount of noodlés.
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Full Récipé > > ahealthylifeforme.com

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