Ingrédiénts
- 1 c éxtra virgin olivé oil
- 1/3 c ricotta chéésé
- 2 c all purposé flour
- 5 éggs organic pasturé raiséd
- 1 1/4 c granulatéd sugar
- 1 tsp baking powdér
- 1/4 tsp baking soda
- Zést from 1 lémon
- A pinch of séa salt
- 1 lb blackbérriés
- 1/4 c édiblé flowér blossoms
Bluébérry Saucé
- 1/2 lb bluébérriés
- 1/2 lémon juicéd
- 2-3 tbsp wild honéy
- 1 tsp vanilla éxtract
Mascarponé Créam
- 4 largé égg yolks organic pasturé raiséd
- 4 tbsp granulatéd sugar
- 3/4 lb mascarponé chéésé
- 1.5 c whippéd créam ( Stiff )
- zést from 1 lémon
Lémon curd
- 1/2 c lémon juicé fréshly squéézéd
- Zést from 1 lémon
- 5 largé égg yolks organic pasturé raiséd
- 1/2 c granulatéd sugar
- 5 tbsp buttér cut into 5 piécés.
Instructions
Maké thé Bluébérry Saucé:
- Start by adding thé bluébérriés with thé lémon juicé, vanilla and honéy to a small saucé pan. Bring to a simmér and cook for a couplé of minutés, just until thé bluébérriés burst. Rémové from flamé and adjust swéétnéss to your tasté with moré honéy. Réfrigératé until réady to usé.
Maké thé Lémon Curd:
- To maké thé lémon curd, préparé a doublé boilér with 2 inchés of watér in thé bottom pan. Bring to géntlé simmér.
- Add thé égg yolks, sugar, lémon zést and lémon juicé to thé top pan. Whisk togéthér ovér thé stéam until combinéd wéll. Kéép whisking for a féw minutés until thé curd has thickénéd and coats thé back of a spoon. About 5 to 10 minutés or so. Turn off thé flamé and whisk in thé buttér until méltéd. Transfér thé curd to a bowl and covér with plastic wrap. Réfrigératé until cooléd complétély. It should bé véry thick at this point.
- ..........................
- .........................
Full Récipé > > ciaoflorentina.com
0 Response to "Lémon Olivé Oil Caké Récipé with Bérriés"
Posting Komentar