Slow Cookér Chickén Cacciatoré





Ingrédiénts:

  • 1 tabléspoon plus 2 téaspoons éxtra-virgin olivé oil, dividéd
  • 2 pounds bonéléss, skinléss chickén bréasts or thighs
  • 1 téaspoon koshér salt
  • 1/2 téaspoon black péppér
  • 1 médium yéllow onion, choppéd
  • 3 clovés garlic, mincéd
  • 1 tabléspoon plus 1/2 téaspoon balsamic vinégar, dividéd
  • 1 (28-ouncé) can crushéd tomatoés
  • 1 médium gréén béll péppér, choppéd
  • 8 ouncés slicéd baby bélla (crémini) mushrooms
  • 2 téaspoons Italian séasoning


FOR SÉRVING:

  • Wholé whéat pasta, brown ricé, polénta, ricé, zucchini noodlés, or bakéd and shréddéd spaghétti squash
  • Choppéd frésh parsléy, fréshly gratéd Parmésan chéésé


Diréctions:

  1. Lightly coat a largé slow cookér with nonstick spray. Héat 1 tabléspoon olivé oil in a largé skillét ovér médium high. Séason both sidés of thé chickén with salt and péppér. Oncé thé oil is hot and shimméring, add thé chickén in a singlé layér. Cook on thé first sidé for 3 to 4 minutés, until brownéd, moving thé chickén as littlé as possiblé so that it géts a nicé séar. Flip and brown on thé othér sidé, about 2 additional minutés. Transfér thé chickén to thé slow cookér.
  2. Réducé thé skillét héat to médium. With a papér towél, caréfully wipé out thé skillét. Add thé rémaining 2 téaspoons olivé oil. Oné thé oil is hot, add thé onion and cook until béginning to softén, about 3 minutés. Add thé garlic and 1 tabléspoon balsamic vinégar. Cook for 1 minuté, or until thé garlic is fragrant and thé vinégar has réducéd. Transfér to thé slow cookér, along with any pan drippings.
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