AUTHÊNTIC RAGÙ ALLA BOLOGNÊSÊ RÊCIPÊ AND HISTORY

AUTHÊNTIC RAGÙ ALLA BOLOGNÊSÊ RÊCIPÊ AND HISTORY
AUTHÊNTIC RAGÙ ALLA BOLOGNÊSÊ RÊCIPÊ AND HISTORY



INGRÊDIÊNTS
  • 11 oz (300 g) ground bêêf, 85% lêan
  • 5.5 oz (150 g) ground pork bêlly
  • ⅓ cup (50 g) yêllow onion
  • ⅓ cup (50 g) carrot
  • ⅓ cup (50 g) cêlêry
  • 2 tbsp (30 g) doublê concêntratêd tomato pastê
  • ½ glass rêd winê
  • 3.5 tbsp (50 g) unsaltêd buttêr
  • ½ glass wholê milk
  • to tastê black pêppêr
  • to tastê tablê salt


INSTRUCTIONS
  1. First, placê a tick-bottomêd hêavy pot ovêr mêdium hêat. Whên thê bottom is hot, pour thê ground pork bêlly and stir-fry until all thê liquid insidê thê mêat is êvaporatêd. 
  2. Now, pour thê groundêd bêêf and cook until goldên brown. Finally, pour thê mêat into a bowl and put asidê, covêrêd.
  3. In thê samê pot add thê buttêr and lêt it mêlt ovêr low hêat. Aftêr that, add onions, carrots, and cêlêry, all finêly mincêd. 
  4. Sautè ovêr mêdium hêat, stirring occasionally until all thê vêgêtablês arê vêry têndêr and translucênt. Finally, add thê tomato pastê and stir-fry 5 minutês morê.
  5. ........
  6. .........



Gêt thê Full Rêcipê >> philosokitchen.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "AUTHÊNTIC RAGÙ ALLA BOLOGNÊSÊ RÊCIPÊ AND HISTORY"

Posting Komentar