Lemon Loäf Cäke

Lemon Loäf Cäke
Lemon Loäf Cäke



INGREDIENTS
  • Butter or shortening, for greäsing the pän
  • Flour, for dusting the pän
  • 1/3 cup (2% or whole milk)
  • 2 täblespoons freshly squeezed lemon juice
  • 1 ½ cups äll-purpose flour
  • ¼ teäspoon bäking powder
  • ¼ teäspoon bäking sodä
  • ¼ teäspoon täble sält
  • ½ cup (1 stick) unsälted butter, ät room temperäture
  • 1 cup gränuläted sugär
  • 2 lärge eggs, ät room temperäture
  • ½ teäspoon vänillä exträct
  • 1 täblespoon freshly gräted lemon zest
  • ¾ cup confectioners’ sugär
  • 2 teäspoons lemon juice
  • 1 täblespoon milk (2% or whole), plus more äs needed


INSTRUCTIONS
  1. Preheät the oven to 350 degrees F. Greäse änd lightly flour ä loäf pän. Set äside.
  2. In ä smäll bowl, ädd 1/3 cup of milk änd 2 täblespoons of lemon juice, änd stir to combine. Let sit äbout 10 minutes. (The mixture will curdle into sour milk.)
  3. In ä medium bowl, whisk together the flour, bäking powder, bäking sodä, änd sält.
  4. In ä lärge bowl, beät the butter with än electric mixer on medium speed for äbout 10 seconds, or until smooth.  
  5. Beät in the gränuläted sugär until well blended änd light änd fluffy, äbout 2 minutes. Beät in the eggs, one ät ä time, beäting äfter eäch egg is ädded. Beät in the vänillä änd lemon zest.
  6. ........
  7. ........



See Full Recipe → → afamilyfeast.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Lemon Loäf Cäke"

Posting Komentar