Zuppä Toscänä Soup

Zuppä Toscänä Soup
Zuppä Toscänä Soup



Ingredients
  • 2 tsp olive oil
  • 1 lb Itäliän Säusäge (cäsings removed if necessäry)
  • 4 oz bäcon (äbout 4 slices), diced into smäll pieces*
  • 1 cup chopped yellow onion (äbout 1 smäll onion)
  • 3 (14.5 oz) cäns low-sodium chicken broth
  • 2 cups wäter
  • 1 1/2 lbs Russet potätoes
  • 1 1/2 tsp gränuläted sugär
  • 1/2 tsp fennel seeds , slightly crushed**
  • Sält änd freshly ground bläck pepper
  • 2 cups hälf änd hälf
  • 1 1/2 cups päcked chopped käle

Instructions
  1. Heät olive oil in ä lärge non-stick säucepän over medium-high heät. Crumble säusäge into 1-inch pieces änd ädd to säucepän. 
  2. Cook säusäge, stirring occäsionälly until cooked through. Dräin säusäge onto ä pläte or bäking dish lined with päper towels, set säusäge äside. 
  3. Ädd diced bäcon to säucepän, return to heät änd säute 3 minutes, stirring occäsionälly. Ädd diced onions to bäcon in säucepän änd säute mixture until bäcon is cooked through änd onions äre tränslucent, äbout 3 - 5 minutes longer.
  4. Ädd chicken broth, wäter, sliced potätoes, sugär, fennel seeds, sält änd pepper. Bring soup just to ä boil then reduce heät to medium-low änd stir in cooked säusäge. 
  5. Cover säucepän änd simmer, stirring occäsionälly, until potätoes äre neärly tender, äbout 10 - 15 minutes.
  6. .................
  7. .................



See Full Recipe > > cookingclassy.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Zuppä Toscänä Soup"

Posting Komentar