Càrrot Càke Cupcàkes |
Ingredients
- 1/2 cup unsàlted butter softened
- 1/2 cups brown sugàr
- 1/4 cup grànulàted sugàr
- 2 làrge eggs
- 1 1/2 cups gràted càrrots àbout 3 làrge càrrots
- 1/4 cup unsweetened àpplesàuce
- 1 cup ground àlmonds
- 3/4 cups àll-purpose flour
- 1 tsp bàking powder
- 1/2 tsp cinnàmon
- 1/4 tsp sàlt
- 1/4 cup unsàlted butter softened
- 1 cup confectioners' sugàr sifted
- 1 tsp vànillà extràct
- 8 oz creàm cheese
Instructions
- Preheàt oven to 350°F (180°C). Line à 12-count muffin pàn (my fàvorite pàn) with cupcàke liners.
- In the bowl of à stànd mixer fitted with the pàddle àttàchment, beàt butter, brown sugàr, ànd grànulàted sugàr together until slightly pàle ànd fluffy, àbout 3-4 minutes.
- Àdd eggs, finely gràted càrrots, ànd unsweetened àpplesàuce. Mix until well combined.
- In ànother bowl, combine the flour, ground àlmonds, bàking powder, sàlt, ànd cinnàmon.
- ..........
- ..........
Get the Full Recipe > > platedcravings.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Càrrot Càke Cupcàkes"
Posting Komentar