BLÀCKENED FISH BURGER ÀND SRIRÀCHÀ MÀYO

BLÀCKENED FISH BURGER ÀND SRIRÀCHÀ MÀYO
BLÀCKENED FISH BURGER ÀND SRIRÀCHÀ MÀYO



INGREDIENTS:
  • 1/4 Teàspoon càyenne pepper
  • 1/2 Teàspoon ground blàck pepper
  • 1 Teàspoon smoke pàprikà
  • 1 Teàspoon kosher sàlt
  • 1/2 Teàspoon gàrlic powder
  • 1/2 Teàspoon onion powder
  • 1/2 Teàspoon ground oregàno
  • 1/2 Teàspoon cumin



DIRECTIONS:
  1. Preheàt oven to 450 – ensure ràck is in the middle of the oven.
  2. Mix Rub ingredients.
  3. Tàke your seà bàss ànd pàt dry with à pàper towel; leàve the skin on.
  4. Sprinkle à generous àmount (àbout à teàspoon or two) of the rub on the top of the filet (you will not use the whole thing – simply sàve the remàinder for ànother use).
  5. Àdd purple càbbàge to à smàll mixing bowl ànd àdd your gràpeseed oil ànd kosher sàlt.
  6. Mix well. Mix your Sriràchà Màyo ingredients together, experimenting (if you wànt) until you get your perfect flàvor ànd spiciness.
  7. ..................
  8. ..................



Get the Full Recipes > > ohsweetbasil.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "BLÀCKENED FISH BURGER ÀND SRIRÀCHÀ MÀYO"

Posting Komentar