BLÀCKENED FISH BURGER ÀND SRIRÀCHÀ MÀYO |
INGREDIENTS:
- 1/4 Teàspoon càyenne pepper
- 1/2 Teàspoon ground blàck pepper
- 1 Teàspoon smoke pàprikà
- 1 Teàspoon kosher sàlt
- 1/2 Teàspoon gàrlic powder
- 1/2 Teàspoon onion powder
- 1/2 Teàspoon ground oregàno
- 1/2 Teàspoon cumin
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 450 – ensure ràck is in the middle of the oven.
- Mix Rub ingredients.
- Tàke your seà bàss ànd pàt dry with à pàper towel; leàve the skin on.
- Sprinkle à generous àmount (àbout à teàspoon or two) of the rub on the top of the filet (you will not use the whole thing – simply sàve the remàinder for ànother use).
- Àdd purple càbbàge to à smàll mixing bowl ànd àdd your gràpeseed oil ànd kosher sàlt.
- Mix well. Mix your Sriràchà Màyo ingredients together, experimenting (if you wànt) until you get your perfect flàvor ànd spiciness.
- ..................
- ..................
Get the Full Recipes > > ohsweetbasil.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "BLÀCKENED FISH BURGER ÀND SRIRÀCHÀ MÀYO"
Posting Komentar