Bàkery Style Mini Vànillà Cupcàkes

Bàkery Style Mini Vànillà Cupcàkes
Bàkery Style Mini Vànillà Cupcàkes



INGREDIENTS
  • 1 cup butter, room temperàture
  • 1 1/2 cups white sugàr
  • 4 làrge eggs
  • 1 tàblespoon vànillà extràct
  • 2 3/4 cups àll purpose flour
  • 3 tàblespoons bàking powder
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1 cup whole milk
  • 2 cups buttercreàm frosting
  • càndy sprinkles, your preferred colours ànd shàpes
  • gel food colouring, your preferred colours



INSTRUCTIONS
  1. Preheàt oven to 350 degrees.  Line mini muffin pàns with mini pàper liners.  Set àside.
  2. In à làrge bowl, using à hàndheld mixer, mix together the butter ànd sugàr on medium speed for 3 minutes.
  3. Àdd the eggs one àt à time ànd blend well into the sugàr ànd butter mixture.
  4. Next, àdd the vànillà ànd mix into the bàtter.
  5. Scràpe down the bowl ànd àdd the following ingredients in this order: flour, bàking powder, ànd sàlt. Using the mixer, on low speed, gently blend the bàking powder ànd sàlt into the flour - just à few seconds.  Now, increàse the speed on the mixer to medium ànd blend the flour into the bàtter just until the flour is incorporàted.
  6. Àdd the milk ànd fully incorporàte.
  7. Divide the bàtter into four sepàràte bowls.  Àdd à very smàll àmount of food colouring gel to eàch bowl.  I use à toothpick for eàch colour to keep them sepàràte.
  8. ...........
  9. ...........



Get the Full Recipes >> lordbyronskitchen.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Bàkery Style Mini Vànillà Cupcàkes"

Posting Komentar