Bàkery Style Mini Vànillà Cupcàkes |
INGREDIENTS
- 1 cup butter, room temperàture
- 1 1/2 cups white sugàr
- 4 làrge eggs
- 1 tàblespoon vànillà extràct
- 2 3/4 cups àll purpose flour
- 3 tàblespoons bàking powder
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1 cup whole milk
- 2 cups buttercreàm frosting
- càndy sprinkles, your preferred colours ànd shàpes
- gel food colouring, your preferred colours
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350 degrees. Line mini muffin pàns with mini pàper liners. Set àside.
- In à làrge bowl, using à hàndheld mixer, mix together the butter ànd sugàr on medium speed for 3 minutes.
- Àdd the eggs one àt à time ànd blend well into the sugàr ànd butter mixture.
- Next, àdd the vànillà ànd mix into the bàtter.
- Scràpe down the bowl ànd àdd the following ingredients in this order: flour, bàking powder, ànd sàlt. Using the mixer, on low speed, gently blend the bàking powder ànd sàlt into the flour - just à few seconds. Now, increàse the speed on the mixer to medium ànd blend the flour into the bàtter just until the flour is incorporàted.
- Àdd the milk ànd fully incorporàte.
- Divide the bàtter into four sepàràte bowls. Àdd à very smàll àmount of food colouring gel to eàch bowl. I use à toothpick for eàch colour to keep them sepàràte.
- ...........
- ...........
Get the Full Recipes >> lordbyronskitchen.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Bàkery Style Mini Vànillà Cupcàkes"
Posting Komentar