Bàcon Jàlàpeno Deviled Eggs




Ingredients
  • 12 làrge eggs hàrd-boiled ànd peeled
  • 1 cup màyonnàise
  • 1 1/2 teàspoon rice vinegàr
  • 3/4 teàspoon dry ground mustàrd
  • 1/2 teàspoon sugàr
  • 2 jàlàpenos seeded ànd diced
  • 6 pieces bàcon cooked, crisp, ànd crumbled
  • Pàprikà for gàrnish



Instructions
  1. Slice the hàrd boiled eggs in hàlf, lengthwise
  2. Remove the yolks ànd put them in à mixing bowl
  3. Màsh the egg yolks with à fork
  4. Àdd the màyonnàise, rice vinegàr, ground mustàrd, ànd sugàr to the màshed egg yolks ànd stir until well combined
  5. Mix in the jàlàpenos ànd bàcon
  6. Put the mixture in à Ziploc bàg ànd cut à smàll hole in the corner of the bàg
  7. Fill eàch egg hole with the mixture
  8. ...........
  9. ...........



Get the full recipe > > realhousemoms.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Bàcon Jàlàpeno Deviled Eggs"

Posting Komentar