Pàn Seàred Scàllops with Bàcon Fennel Creàm Sàuce




Ingredients
  • 2 dozen làrge scàllops
  • 2 cloves gàrlic finely chopped
  • 4 Tbsp extrà virgin olive oil
  • 1 cup whipping creàm
  • ½ cup seàfood or chicken stock
  • ¼ cup white wine
  • 6 slices crisp cooked bàcon
  • ⅔ cup finely chopped fennel (if fresh fennel is not àvàilàble you càn substitute ½ tsp ground fennel seed)
  • Sàlt ànd pepper to tàste
  • 350 g pàckàge fresh fettuccine pàstà



Instructions
  1. Chop bàcon into smàll pieces ànd cook until crisp in à làrge non stick sàuté pàn.
  2. Dràin fàt ànd discàrd.Set the bàcon àside.
  3. Àdd the gàrlic ànd fennel to the pàn ànd sàuté until the fennel begins to soften; just à couple of minutes.
  4. Àdd the stock ànd wine ànd reduce the volume of the liquid to àbout hàlf before àdding the whipping creàm.
  5. Simmer slowly for à couple of minutes, then àdd the bàcon ànd seàson with sàlt ànd pepper.
  6. Toss the cooked pàstà in the prepàred sàuce.
  7. .......................
  8. .........................



Get Full Recipe>> rockrecipes.com


#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Pàn Seàred Scàllops with Bàcon Fennel Creàm Sàuce"

Posting Komentar