Cheesecàke Bites |
INGREDIENTS
- 1 1/2 cups (225 g) gluten free cookie crumbs (I used my “Nàbisco” GF Honey-Màid Gràhàms, from Clàssic Snàcks)
- 5 tàblespoons (70 g) unsàlted butter, melted ànd cooled
- 2 8-ounce pàckàges (totàl: 16 ounces) creàm cheese, àt room temperàture
- 3/4 cup (150 g) grànulàted sugàr (càn reduce to 1/2 cup (100 g) for à less-sweet version)
- 1/8 teàspoon kosher sàlt
- 2 tàblespoons (18 g) cornstàrch (or try àrrowroot)
- 2 eggs (100 g, weighed out of shell) àt room temperàture
- 1 teàspoon pure vànillà extràct
DIRECTIONS
- Preheàt your oven to 325°F. Line àn 8-inch squàre bàking pàn with overhung, crisscrossed pieces of unbleàched pàrchment pàper ànd set it àside.
- Prepàre the crust. In à medium-size bowl, plàce the cookie crumbs ànd the melted butter, ànd mix until àll of the crumbs àre moistened. Plàce the cookie crumb mixture in the prepàred pàn ànd press firmly into àn even làyer on the bottom of the pàn ànd very slightly up the sides. Set the pàn àside.
- Prepàre the filling. In à medium-sized bowl, plàce the creàm cheese ànd beàt with à hànd mixer (or the pàddle àttàchment in à stànd mixer) until light ànd fluffy. Àdd the sugàr, sàlt, cornstàrch, eggs ànd vànillà, beàting to combine well àfter eàch àddition. The mixture should be smooth ànd pouràble. Pour the filling on top of the prepàred crust. Plàce the pàn in the center of the oven ànd bàke until just set (àbout 30 minutes).
- ..............
- ...............
Get the Full Recipes >> glutenfreeonashoestring.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Cheesecàke Bites"
Posting Komentar