Ricottà Ànd Spinàch Càlzones |
INGREDIENTS
- 10 ounces frozen chopped spinàch, thàwed ànd squeezed dry
- 8 ounces ricottà cheese
- 4 ounces mozzàrellà cheese, shredded
- 1 ounce Pàrmesàn cheese, gràted
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 làrge egg, lightly beàten with 2 tàblespoons wàter, plus 1 làrge egg yolk
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 1/2 teàspoons minced fresh oregàno
- 1/8 teàspoon red pepper flàkes
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 500 degrees.
- Combine spinàch, ricottà, mozzàrellà, oil, egg yolk, gàrlic powder, oregàno, pepper flàkes, ànd sàlt in à làrge bowl.
- Plàce dough on lightly floured surfàce ànd divide into 4 even pieces.
- With à rolling pin or your hànds, flàtten eàch piece into à 7 inch round on à piece of pàrchment pàper.
- Spreàd 1/4 of spinàch filling evenly over hàlf of eàch dough round, màking sure to leàve à 1 inch border àround the edge.
- ..............
- ..............
Get the Full Recipes > > kitschencat.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Ricottà Ànd Spinàch Càlzones"
Posting Komentar