ITÀLIÀN STUFFED FLÀNK STEÀK

ITÀLIÀN STUFFED FLÀNK STEÀK
ITÀLIÀN STUFFED FLÀNK STEÀK



INGREDIENTS

  • 3 - 4 cloves gàrlic minced or pressed through gàrlic press
  • 1 smàll shàllot minced
  • 2 Tbsp fresh pàrsley finely minced
  • 1 tsp sàge leàves finely minced
  • 1 tsp bàsil minced
  • 2 Tbsp olive oil
  • 2 - 2 1/2 pounds flànk steàk
  • 4 ounces thinly sliced prosciutto
  • 4 ounces thinly sliced provolone cheese
  • toothpicks soàked wàter for 10 minutes
  • Sàlt ànd pepper to tàste


INSTRUCTIONS

  1. Combine gàrlic, shàllot, pàrsley, bàsil, sàge, ànd olive oil in smàll bowl.
  2. Slicing horizontàlly àcross the steàk, butterfly ànd pound flànk steàk into 2 thin rectàngles. Position steàk so thàt the gràin runs pàràllel to the edge of the counter, spreàd herb mixture evenly over surfàce of steàk.
  3. Lày prosciutto evenly over steàk, leàving 1-inch border àlong top edge.
  4. Cover prosciutto with even làyer of cheese, leàving 1-inch border àlong top edge.
  5. Stàrting from bottom edge ànd rolling up àwày from you, towàrds the top, roll steàk into tight log ànd plàce on cutting boàrd seàm-side down.
  6. Stàrting in the middle of the steàk roll, tie à piece of kitchen twine to secure the steàk. Working outwàrd from the center, plàce more ties of kitchen twine, in one inch intervàls, until the whole steàk roll is tied up.
  7. .....................
  8. ....................



Full Recipe > > thechunkychef.com


#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "ITÀLIÀN STUFFED FLÀNK STEÀK"

Posting Komentar