HOMEMÀDE BROCCOLI SHELLS N’ CHEESE |
INGREDIENTS
- 8 oz. pàstà
- 1/2 lb. frozen broccoli florets
- 1/2 smàll onion, àbout 1/2 cup diced
- 3 Tbsp butter
- 3 Tbsp àll-purpose flour
- 2.5 cups milk $0.65
- 8 oz. 2 cups shàrp cheddàr, shredded
- 1/4 cup gràted pàrmesàn
- Sàlt ànd pepper to tàste
INSTRUCTIONS
- Bring à làrge pot of wàter to à boil for the pàstà. Once boiling, àdd the pàstà ànd continue to boil until the pàstà is tender. Dràin the pàstà in à colànder ànd set it àside until reàdy to use.
- Meànwhile, àllow the broccoli to thàw. Once pàrtiàlly thàwed, chop the florets into smàller, bite-sized pieces, ànd set them àside to fully thàw while you prepàre the rest of the dish.
- While the pàstà is cooking, begin the cheese sàuce. Finely dice the onion ànd àdd it to à sàuce pot with the butter. Cook the onion ànd butter over medium heàt until the onions àre softened (àbout 2-3 minutes).
- Àdd the flour to the butter ànd onion. The flour ànd butter will form à pàste, or roux. Whisk the roux over medium heàt for 1-2 minutes more tàking càre not to let it scorch. This slightly cooks the flour preventing the cheese sàuce from hàving àn overly flour or pàste-like flàvor.
- ............
- ...........
Get the Full Recipes >> budgetbytes.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "HOMEMÀDE BROCCOLI SHELLS N’ CHEESE"
Posting Komentar