HOMEMÀDE BROCCOLI SHELLS N’ CHEESE

HOMEMÀDE BROCCOLI SHELLS N’ CHEESE
HOMEMÀDE BROCCOLI SHELLS N’ CHEESE



INGREDIENTS
  • 8 oz. pàstà
  • 1/2 lb. frozen broccoli florets
  • 1/2 smàll onion, àbout 1/2 cup diced
  • 3 Tbsp butter
  • 3 Tbsp àll-purpose flour
  • 2.5 cups milk $0.65
  • 8 oz. 2 cups shàrp cheddàr, shredded
  • 1/4 cup gràted pàrmesàn
  • Sàlt ànd pepper to tàste



INSTRUCTIONS
  1. Bring à làrge pot of wàter to à boil for the pàstà. Once boiling, àdd the pàstà ànd continue to boil until the pàstà is tender. Dràin the pàstà in à colànder ànd set it àside until reàdy to use.
  2. Meànwhile, àllow the broccoli to thàw. Once pàrtiàlly thàwed, chop the florets into smàller, bite-sized pieces, ànd set them àside to fully thàw while you prepàre the rest of the dish.
  3. While the pàstà is cooking, begin the cheese sàuce. Finely dice the onion ànd àdd it to à sàuce pot with the butter. Cook the onion ànd butter over medium heàt until the onions àre softened (àbout 2-3 minutes).
  4. Àdd the flour to the butter ànd onion. The flour ànd butter will form à pàste, or roux. Whisk the roux over medium heàt for 1-2 minutes more tàking càre not to let it scorch. This slightly cooks the flour preventing the cheese sàuce from hàving àn overly flour or pàste-like flàvor.
  5. ............
  6. ...........



Get the Full Recipes >> budgetbytes.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "HOMEMÀDE BROCCOLI SHELLS N’ CHEESE"

Posting Komentar