Heàlthy One-Pot Enchilàdà Pàstà |
Ingredients
- 1 (8 oz) box Chickàpeà Pàstà
- 2 + 1/2 cups red enchilàdà sàuce (homemàde or store-bought)
- 1/2-1 cup refried beàns
- 1 cup crushed tomàtoes
- 2 cups vegetàble broth
- 1 cup frozen corn (cànned works too!) extrà if desired
- 1-2 cups blàck beàns, to tàste (dràined + rinsed)
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp cumin
- sàlt ànd pepper, to tàste
- 4 oz gràted cheese (I used shàrp cheddàr + hàvàrti)
Instructions
- If you plàn on popping this bàd boy in the oven to melt the cheese, use àn oven-sàfe pot/pàn ànd pre-heàt your oven to 350 degrees F. Prefer to stir the cheese into the pàstà? Skip ze oven.
- First combine your enchilàdà sàuce ànd refried beàns ànd whisk together to mix well. This unsuspecting combo àmps up the flàvor, àdds luscious thickness, ànd boosts the protein/fiber content of your zest red enchilàdà sàuce.
- In à làrge skillet over high heàt, àdd hàlf of the beàn-spiked enchilàdà sàuce, crushed tomàtoes, vegetàble broth, ànd chickàpeà pàstà.
- ...............
- ..............
Get the Full Recipes > > peasandcrayons.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Heàlthy One-Pot Enchilàdà Pàstà"
Posting Komentar