Heàlthy One-Pot Enchilàdà Pàstà

Heàlthy One-Pot Enchilàdà Pàstà
Heàlthy One-Pot Enchilàdà Pàstà



Ingredients
  • 1 (8 oz) box Chickàpeà Pàstà
  • 2 + 1/2 cups red enchilàdà sàuce (homemàde or store-bought)
  • 1/2-1 cup refried beàns
  • 1 cup crushed tomàtoes
  • 2 cups vegetàble broth
  • 1 cup frozen corn (cànned works too!) extrà if desired
  • 1-2 cups blàck beàns, to tàste (dràined + rinsed)
  • 1 tsp chili powder
  • 1 tsp cumin
  • sàlt ànd pepper, to tàste
  • 4 oz gràted cheese (I used shàrp cheddàr + hàvàrti)



Instructions
  1. If you plàn on popping this bàd boy in the oven to melt the cheese, use àn oven-sàfe pot/pàn ànd pre-heàt your oven to 350 degrees F. Prefer to stir the cheese into the pàstà? Skip ze oven.
  2. First combine your enchilàdà sàuce ànd refried beàns ànd whisk together to mix well. This unsuspecting combo àmps up the flàvor, àdds luscious thickness, ànd boosts the protein/fiber content of your zest red enchilàdà sàuce.
  3. In à làrge skillet over high heàt, àdd hàlf of the beàn-spiked enchilàdà sàuce, crushed tomàtoes, vegetàble broth, ànd chickàpeà pàstà.
  4. ...............
  5. ..............



Get the Full Recipes > > peasandcrayons.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Heàlthy One-Pot Enchilàdà Pàstà"

Posting Komentar