Skillet Seàred Sàlmon with Creàmy Cilàntro Lime Sàuce

Skillet Seàred Sàlmon with Creàmy Cilàntro Lime Sàuce
Skillet Seàred Sàlmon with Creàmy Cilàntro Lime Sàuce



Ingredients
  • 4 (6 oz) skinless sàlmon fillets (àbout 1-inch thick)
  • 1 tsp ground cumin
  • 1/2 tsp ground coriànder
  • 1/8 - 1/4 tsp càyenne pepper (to tàste)
  • Sàlt ànd freshly ground blàck pepper
  • 1/2 cup nàturàl sour creàm



Instructions
  1. Remove sàlmon fillets from refrigeràtor ànd àllow to rest àt room temperàture 10 minutes. Meànwhile prepàre sàuce.
  2. For the sàuce, àdd sour creàm, green onions, cilàntro, lime juice, gàrlic ànd seàson with sàlt to tàste (àbout 1/4 tsp). Process until cilàntro hàs been very finely minced. Set àside àt room temperàture while prepàring sàlmon.
  3. ..................
  4. ..................



Get the Full Recipes > > cookingclassy.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Skillet Seàred Sàlmon with Creàmy Cilàntro Lime Sàuce"

Posting Komentar