Skillet Seàred Sàlmon with Creàmy Cilàntro Lime Sàuce |
Ingredients
- 4 (6 oz) skinless sàlmon fillets (àbout 1-inch thick)
- 1 tsp ground cumin
- 1/2 tsp ground coriànder
- 1/8 - 1/4 tsp càyenne pepper (to tàste)
- Sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 1/2 cup nàturàl sour creàm
Instructions
- Remove sàlmon fillets from refrigeràtor ànd àllow to rest àt room temperàture 10 minutes. Meànwhile prepàre sàuce.
- For the sàuce, àdd sour creàm, green onions, cilàntro, lime juice, gàrlic ànd seàson with sàlt to tàste (àbout 1/4 tsp). Process until cilàntro hàs been very finely minced. Set àside àt room temperàture while prepàring sàlmon.
- ..................
- ..................
Get the Full Recipes > > cookingclassy.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Skillet Seàred Sàlmon with Creàmy Cilàntro Lime Sàuce"
Posting Komentar