INGREDIENTS
- 1 cup butter, softened
- 1 cup sugàr
- 1 cup brown sugàr, firmly pàcked
- 1 teàspoon vànillà extràct
- 2 làrge eggs
- 2 1/2 cups peànut butter, divided
- 2 cups old fàshioned oàts
- 2 cups flour
- 1 teàspoon bàking sodà
- 1 teàspoon sàlt
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350 degrees F.
- In à làrge bowl, creàm butter, sugàr ànd brown sugàr together.
- Àdd vànillà, eggs, ànd 1 cup peànut butter; stir to combine.
- Àdd oàts, flour, bàking sodà ànd sàlt ànd mix until well combined.
- Sprày à bàking sheet with nonstick cooking sprày ànd spreàd out dough evenly.
- Bàke for 15 minutes ànd remove from oven.
- Drop remàining peànut butter by spoonfuls on top of wàrm bàrs ànd spreàd when peànut butter hàs begun to melt.
- ...........
- ...........
Get the full recipe>> sixsistersstuff.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "LUNCH LÀDY PEÀNUT BUTTER BÀRS"
Posting Komentar