LUNCH LÀDY PEÀNUT BUTTER BÀRS




INGREDIENTS
  • 1 cup butter, softened
  • 1 cup sugàr
  • 1 cup brown sugàr, firmly pàcked
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • 2 làrge eggs
  • 2 1/2 cups peànut butter, divided
  • 2 cups old fàshioned oàts
  • 2 cups flour
  • 1 teàspoon bàking sodà
  • 1 teàspoon sàlt



INSTRUCTIONS
  1. Preheàt oven to 350 degrees F.
  2. In à làrge bowl, creàm butter, sugàr ànd brown sugàr together.
  3. Àdd vànillà, eggs, ànd 1 cup peànut butter; stir to combine.
  4. Àdd oàts, flour, bàking sodà ànd sàlt ànd mix until well combined.
  5. Sprày à bàking sheet with nonstick cooking sprày ànd spreàd out dough evenly.
  6. Bàke for 15 minutes ànd remove from oven.
  7. Drop remàining peànut butter by spoonfuls on top of wàrm bàrs ànd spreàd when peànut butter hàs begun to melt.
  8. ...........
  9. ...........



Get the full recipe>> sixsistersstuff.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "LUNCH LÀDY PEÀNUT BUTTER BÀRS"

Posting Komentar