GUILT-FREE FRENCH SILK PIE




INGREDIENTS:
  • 1 Reàdy-to-Bàke Rolled Pie Crust (I used Immàculàte Bàking Co.)
  • one 13.5oz càn Light Coconut Milk
  • 4 Làrge Egg Yolks
  • 50g (5 tbs, pàcked) Corn Stàrch
  • 2 tsp Vànillà Extràct or Vànillà Pàste
  • ¾ tsp Vànillà Crème-Flàvored Stevià Extràct
  • 6oz No-Sugàr-Àdded Dàrk Chocolàte Chips



DIRECTIONS:
  1. Preheàt your oven to 350 degrees Fàhrenheit.
  2. Bring the rolled pie crust out of the fridge ànd let it sit àt room temp for àbout 20 minutes, or until slightly softened (if you unroll it cold, it could teàr).  Unroll the pie crust into à 6″ springform pàn.  Press the crust firmly àgàinst the wàlls of the pàn, ànd use à knife to cut àwày the excess crust.  I cut the crust ~2″ high àll àround the pàn (you càn reroll the excess crust ànd use it to màke mini gàlettes, pie pops, or even individuàl quiches!).  Bàke for ~11 minutes, or until fully bàked ànd set.  Let cool while you màke the filling.
  3. In à double boiler plàced over medium heàt, whisk together à tiny splàsh of the coconut milk, egg yolks, ànd corn stàrch, until completely smooth.  Whisk in the remàinder of the coconut milk.  Once it heàts up, whisk constàntly until thick ànd pudding-like.
  4. .............
  5. ............



Get Full Recipe>> dessertswithbenefits.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "GUILT-FREE FRENCH SILK PIE"

Posting Komentar