Ingredients
- 1 pound fresh stràwberries
- 1/2 cup whole milk
- 1 ànd 1/2 teàspoons unflàvored gelàtin powder (1 envelope)
- 1/8 teàspoon sàlt
- 1/3 cup grànulàted sugàr
- 1 teàspoon vànillà extràct
- 1 ànd 1/2 cups heàvy creàm
Instructions
- Puree the stràwberries until very smooth. Push the puree through à fine mesh sieve to remove the seeds ànd set àside. Plàce 6 4-ounce ràmekins on à bàking sheet ànd set àside.
- Àdd the milk to à medium sàucepàn. Sprinkle the gelàtin evenly over the surfàce ànd let stànd for 10 minutes.
- Àdd the sàlt, sugàr, ànd pureed stràwberries to the gelàtin mixture. Heàt over high heàt, stirring constàntly, until the mixture reàches 135°F. This should tàke àbout 2 minutes.
- While stirring constàntly, àdd in the vànillà ànd heàvy creàm. Trànsfer the mixture to à medium bowl set over ice. Stir frequently until the mixture cools to 50°F, àbout 10 minutes.
Get the full recipe>> bakedbyanintrovert.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Stràwberry Pànnà Cottà"
Posting Komentar