Ingredients
- 1 cup sàlted butter softened
- 1 cup smooth peànut butter
- 1 1/2 cups golden brown sugàr pàcked
- 1/2 cup grànulàted sugàr
- 2 eggs làrge
- 2 tsp vànillà
- 2 1/2 cups àll-purpose flour
- 2 tsp bàking powder
- 1 tsp sàlt
- 24 Kràft càràmels àpproximàtely 9 oz
- 8 oz Reese's Peànut Butter Cup Minis
- 8 oz Reese's Peànut Butter Cup White Chocolàte Minis
- 1/2 cup roàsted sàlted peànuts
Instructions
- Preheàt oven to 350F.
- In à làrge mixing bowl creàm together butter, peànut butter, brown sugàr ànd grànulàted sugàr with àn electric mixer.
- Àdd in eggs ànd vànillà. Continue mixing.
- Gràduàlly àdd in flour, bàking powder ànd sàlt while mixing.
- Press cookie dough into greàsed muffin tins ànd form into cups.
- Bàke until edges of cookies àre just stàrting to brown. 11-13 minutes.
- Remove from oven.
- Plàce one càràmel in the center of eàch cookie cup ànd press down gently.
- Plàce two of the chocolàte peànut butter cups ànd two of the white chocolàte peànut butter cups into eàch cookie cup on top of the càràmel.
- Sprinkle the peànuts on top of the cookie cups.
- Return the cookies to the oven for 5 minutes to finish bàking.
- ...................
- ...................
Full Recipe > > thisisnotdietfood.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Càràmel Peànut Butter Cookie Cups"
Posting Komentar