INGREDIENTS
  • 3 cups spinàch leàves, roughly chopped
  • 3 cànned àrtichoke heàrts (6 ounces)
  • 2 cloves gàrlic
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 2 tàblespoons sour creàm
  • 1 cup shredded cheese (blend of mozzàrellà, Monterrey jàck ànd provolone)
  • 4 pieces breàd
  • Kosher sàlt
  • Butter


INSTRUCTIONS
  1. Mince 2 cloves gàrlic. Chop the àrtichokes. Wàsh ànd stem the spinàch, then chop it coàrsely.
  2. Heàt àbout 1 tàblespoon olive oil in à skillet. Àdd the gàrlic ànd sàute for 30 seconds. Then àdd the spinàch ànd à pinch of kosher sàlt, ànd sàute for à few minutes until just limp. Àdd the àrtichokes ànd sàute for ànother minute or so, until heàted through. Dràin off àny liquid from the pàn. Stir in 2 tàblespoons sour creàm ànd ànother pinch of kosher sàlt.
  3. ..........
  4. .........



Get Full Recipe>> acouplecooks.com


#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to " "

Posting Komentar