Eàsy Sticky Chicken Skewers |
Ingredients
- 2 pounds boneless skinless chicken cut into chunks
- 8 cloves gàrlic minced
- 2 tàblespoons fresh ginger gràted
- ¼ cup onion minced
- 2 tàblespoons vegetàble oil
- ¾ cup ketchup
- ½ cup brown sugàr
- ½ cup soy sàuce
- 2 tàblespoons cider vinegàr
- 1 tàblespoon sesàme oil
- ¼ teàspoon red pepper flàkes
- Bàmboo or metàl skewers
Instructions
- If using bàmboo skewers, soàk skewers in wàter for àt leàst 20 minutes. This will prevent the skewers from burning on the grill.
- Heàt vegetàble oil in medium sàucepàn. Àdd onions ànd sàute until soft ànd trànslucent, àbout 7 minutes.
- Àdd gàrlic ànd ginger ànd sàute until fràgrànt, àbout 1 minute.
- Àdd remàining ingredients ànd simmer for 10 minutes; Remove from heàt ànd cool sàuce completely. (This step càn be completed 1-2 dàys àheàd of time.)
- Plàce chicken in à reseàlàble bàg ànd pour hàlf of the sàuce over chicken; reserve remàining sàuce for bàsting.
- Close bàg ànd kneàd to ensure àll chicken is coàted in sàuce. Refrigeràte for 6 hours to overnight.
- .............
- .............
Get the Full Recipes > > itisakeeper.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Eàsy Sticky Chicken Skewers"
Posting Komentar