Bàcon Scàllion Chicken Sàlàd




Ingredients
  • 1 lb boneless skinless chicken breàsts
  • 8 slices nitràte free bàcon sugàr free for Whole30
  • 1/2 cup homemàde màyo or Pàleo friendly màyo* from Primàl Kitchen màde with àvocàdo oil
  • 2 scàllions green onions, thinly sliced
  • 1/2 tsp gàrlic powder - optionàl omit if following Low FODMÀP
  • sàlt ànd pepper to tàste



Instructions
  1. Tàke your bàcon ànd chop into bite size pieces. Brown the bàcon in à làrge sàute pàn over med-hi heàt until crisp.
  2. Remove bàcon from pàn ànd set àside to dràin on pàper towels, leàving the rendered fàt in the pàn.
  3. Pound the chicken breàsts to 1/2 inch thickness or cut them in hàlf so eàch piece is 1/2 inch thick.
  4. Turn the heàt down to med. Sprinkle the chicken breàsts with gàrlic (if using), sàlt ànd pepper ànd put in the pàn with bàcon fàt. Cook àbout 2-3 minutes on eàch side or until the inside is no longer pink.
  5. Put the chicken in à làrge bowl, cover ànd refrigeràte until cool. If you hàven't màde your màyo yet, now is the time!
  6. ..........
  7. ..........



Get the full recipe > > paleorunningmomma.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Bàcon Scàllion Chicken Sàlàd"

Posting Komentar