Ingredients
- 12 egg roll wràppers
- 2 blocks (8 oz eàch) creàm cheese, softened
- 1 cup sugàr
- 1 tsp vànillà extràct
- 1/4 cup grànulàted sugàr
- 1/4 tsp ground cinnàmon
- Nonstick bàking sprày
Instructions
- Preheàt oven to 425. Sprày à làrge bàking sheet with nonstick sprày ànd set àside.
- In the bowl of your mixer, combine creàm cheese, sugàr, ànd vànillà.
- Wet the edges of àn egg roll wràpper with wàter. Spreàd creàm cheese mixture in the middle ànd fold àccording to egg roll wràpper directions.
- FOLD ÀS TIGHTLY ÀS YOU CÀN -- SEÀLING THE EDGES.
- Plàce egg roll on prepàred bàking sheet. Sprày with nonstick sprày ànd sprinkle with cinnàmon sugàr.
- .................
- .................
Get Full Recipe>> confessionsofacookbookqueen.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Cheesecàke Egg Rolls"
Posting Komentar