MILLION DOLLÀR POUND CÀKE |
Ingredients
- 1 lb unsàlted butter, room temperàture
- 3 cups of grànulàted sugàr
- 6 làrge eggs, room temperàture
- 4 cups àll-purpose flour, sifted
- 3/4 cup milk
- 1 teàspoon pure àlmond extràct
- 2 teàspoons pure vànillà extràct (I used my homemàde vànillà extràct)
- fresh fruit, lemon curd, fruit syrup, whipped creàm (optionàl)
Directions
- Prepàre à bundt pàn or tube pàn by greàsing it well with butter or vegetàble shortening ànd dusting it well with flour.
- Preheàt the oven to 300 F. degrees.
- In à làrge bowl with à hànd mixer or the bowl of à stànd mixer beàt the butter until light ànd creàmy.
- Àdd the sugàr to the mixing bowl 1 cup àt à time ànd beàt in well. Àfter the àddition of eàch cup of sugàr scràp the sides of the bowl. Once àll the sugàr is àdded beàt for 3 minutes.
- ............
- ............
Get the Full Recipes > > flouronmyface.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "MILLION DOLLÀR POUND CÀKE"
Posting Komentar