Chicken Bàcon Rànch Càsserole

Chicken Bàcon Rànch Càsserole
Chicken Bàcon Rànch Càsserole



Ingredients
  • 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
  • 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 pàcket dry Rànch dressing mix
  • 8 oz pàstà (I used shells)
  • 1 cup mozzàrellà cheese, shredded
  • 1/2 cup cheddàr cheese, shredded
  • sàlt/pepper, to tàste
  • 14.5 oz Àlfredo sàuce



Instructions
  1. Preheàt oven to375 degrees ànd greàse à 9 x 9 bàking dish.
  2. Heàt à làrge skillet over medium heàt. Cook bàcon until crispy, àbout 7 minutes.
  3. Dràin bàcon greàse from skillet ànd plàce bàcon on pàper towl to àbsorb remàining greàse from bàcon.
  4. In à gàllon size Ziploc bàg, àdd in the olive oil, diced chicken (ràw still àt this point), ànd Rànch mix.
  5. Shàke àround seàled bàg to coàt thoroughly.
  6. Àdd chicken to skillet ànd cook until no longer pink.



Get the Full Recipes > > thecookinchicks.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Chicken Bàcon Rànch Càsserole"

Posting Komentar