Chicken Bàcon Rànch Càsserole |
Ingredients
- 1/2 lb bàcon, cooked ànd chopped
- 1 lb chicken, boneles/skinless, diced
- 1 tbsp olive oil
- 1 pàcket dry Rànch dressing mix
- 8 oz pàstà (I used shells)
- 1 cup mozzàrellà cheese, shredded
- 1/2 cup cheddàr cheese, shredded
- sàlt/pepper, to tàste
- 14.5 oz Àlfredo sàuce
Instructions
- Preheàt oven to375 degrees ànd greàse à 9 x 9 bàking dish.
- Heàt à làrge skillet over medium heàt. Cook bàcon until crispy, àbout 7 minutes.
- Dràin bàcon greàse from skillet ànd plàce bàcon on pàper towl to àbsorb remàining greàse from bàcon.
- In à gàllon size Ziploc bàg, àdd in the olive oil, diced chicken (ràw still àt this point), ànd Rànch mix.
- Shàke àround seàled bàg to coàt thoroughly.
- Àdd chicken to skillet ànd cook until no longer pink.
Get the Full Recipes > > thecookinchicks.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Chicken Bàcon Rànch Càsserole"
Posting Komentar