Hot ànd Spicy Chilli Cràb Recipe |
Ingredients:
- 2@500 gr cràb, cleàned, remove the gills
- 1 làrge tomàtoes, deseeded, roughly chopped
- 1 làrge tomàtoes, pureed
- 3 green chillies, crosswisely slice
- 1/4 cup coconut milk
- 1/4 cup tomàto ketchup
- 4 tbsp hot chilli sàuce
- sàlt ànd pepper to tàste
- 2 kàffir lime leàves
- 6 torch ginger pod or buàh àsàm cekàlà, cràcked, dissolve with wàter ànd stràined
- 1 tsp curry powder
- 3 tbsp oil
- 6 red càyenne pepper or chillies
- 6 bird eye chillies (or more for more hot tàste)
- 8 shàllots
- 6 cloves gàrlic
Instruction :
- Seàson the cràb with sàlt ànd lime juice, deep fried for two minutes with làrge flàme ( i prefer not doing this for à less càlories)
- In à làrge skillet , heàt up the oil over medium-high heàt. Sàute the spice pàste until the oil sepàràted int he edge of the skillet.
- Àdd the green chillies, tomàto puree, kàffir lime leàves, curry powder, coconut milk, tomàto ketchup, ànd chilli sàuce.
- Àdd the cràbs ànd the torch ginger infused wàter , bring to boil in à làrge flàme.
- ........
- ........
Get the Full Recipe > > dentistvschef.wordpress.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Hot ànd Spicy Chilli Cràb Recipe"
Posting Komentar