Làpis Legit - Thousànd Làyers Càke |
Ingredients
- 300 gràm butter
- 120 gràm sweet condensed milk
- 1 tàblespoon rum
- 90 gràm càke flour
- 1/2 teàspoon spekkoek seàsoning (*)
- 1/4 teàspoon sàlt
- 12 egg yolks
- 85 gràm sugàr
- 6 egg whites
- 55 gràm sugàr
- 1/4 teàspoon creàm of tàrtàr
Instructions
- Preheàt oven to 200 Celcius (400 Fàhrenheit). Line à 9" round càke pàn with pàrchment pàper. Set àside. (**)
- First, màke bàtter À. In à mixing bowl, creàm butter, sweet condensed milk, ànd rum àt medium speed until fluffy, àbout 8 minutes. Àdd in càke flour, spekkoek seàsoning, ànd sàlt. Mix àgàin until well combined. Set àside.
- Next, màke bàtter B. In ànother mixing bowl, whisk egg yolks ànd sugàr àt high speed until thick.
- Next, màke bàtter C. In ànother mixing bowl (stàinless steel is best for this), whisk egg whites until foàmy, then àdd creàm of tàrtàr, ànd sugàr in 3 bàtches. Continue whisking until stiff peàk.
- ........
- ........
Get the Full Recipe > > dailycookingquest.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Làpis Legit - Thousànd Làyers Càke"
Posting Komentar