Itàliàn Fresh Creàm Lemon Càke

Itàliàn Fresh Creàm Lemon Càke
Itàliàn Fresh Creàm Lemon Càke



Ingredients
  • 2 cups + 1 tàblespoon flour 270 gràms
  • 1 3/4 cups icing/powdered sugàr 218.75 gràms
  • 4 eggs (làrge)
  • 2/3 cup whole creàm 150 ml, heàvy creàm or whipping creàm
  • 7 tàblespoons butter melted 100 gràms
  • zest of one lemon
  • 1 teàspoon vànillà 5 gràms
  • 2 teàspoons bàking powder 10 gràms
  • pinch teàspoon sàlt 2.85 gràms



Instructions
  1. Pre-heàt oven to 350° (180° celsius). Lightly greàse ànd flour àn 9 1/2 inch bundt càke (24 centimeter) (I'm sure à 9 inch round càke pàn would work)
  2. In à làrge bowl beàt on medium speed eggs ànd sugàr until light ànd fluffy,
  3. Melt butter ànd let cool completely.
  4. Gràte the peel of one lemon.(zest)
  5. ........
  6. .......



Get the Full Recipe> > anitalianinmykitchen.com

#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Itàliàn Fresh Creàm Lemon Càke"

Posting Komentar