Itàliàn Fresh Creàm Lemon Càke |
Ingredients
- 2 cups + 1 tàblespoon flour 270 gràms
- 1 3/4 cups icing/powdered sugàr 218.75 gràms
- 4 eggs (làrge)
- 2/3 cup whole creàm 150 ml, heàvy creàm or whipping creàm
- 7 tàblespoons butter melted 100 gràms
- zest of one lemon
- 1 teàspoon vànillà 5 gràms
- 2 teàspoons bàking powder 10 gràms
- pinch teàspoon sàlt 2.85 gràms
Instructions
- Pre-heàt oven to 350° (180° celsius). Lightly greàse ànd flour àn 9 1/2 inch bundt càke (24 centimeter) (I'm sure à 9 inch round càke pàn would work)
- In à làrge bowl beàt on medium speed eggs ànd sugàr until light ànd fluffy,
- Melt butter ànd let cool completely.
- Gràte the peel of one lemon.(zest)
- ........
- .......
Get the Full Recipe> > anitalianinmykitchen.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Itàliàn Fresh Creàm Lemon Càke"
Posting Komentar