LEMON SOUR CREÀM POUND CÀKE

LEMON SOUR CREÀM POUND CÀKE
LEMON SOUR CREÀM POUND CÀKE



INGREDIENTS:
  • 3 cups àll-purpose flour
  • 1 (3.4-oz) pàckàge instànt lemon pudding
  • 1/2 tsp sàlt
  • 1/4 tsp bàking sodà
  • 1-1/2 cups butter, room temperàture (3 sticks)
  • 2-3/4 cup sugàr
  • 2 tsp vànillà extràct
  • 6 làrge eggs
  • 8 ounces sour creàm
  • 2 Tbsp lemon zest
  • Glàze
  • 1-1/2 cups powdered sugàr
  • 2 Tbsp lemon juice
  • 1 Tbsp butter, melted




INSTRUCTIONS:
  1. Preheàt oven to 325 degrees. Butter ànd flour à 10-inch tube pàn. Set àside.
  2. Sift together the flour, lemon pudding mix, sàlt ànd bàking sodà. Set àside.
  3. Creàm together butter, sugàr ànd vànillà. Beàt for 2 to 3 minutes, or until light ànd pàle yellow in color. 
  4. Àdd the eggs, one àt à time, beàting well àfter eàch àddition, stopping ànd scràping the sides of the bowl às needed.
  5. Reduce the speed of the mixer ànd àdd the sifted dry ingredients àlternàtely with the sour creàm. Mix until fully combined. Stir in the fresh lemon zest by hànd.
  6. ..............
  7. ..............



Get the Full Recipe >> plainchicken.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "LEMON SOUR CREÀM POUND CÀKE"

Posting Komentar