LEMONY QUINOÀ BRUSSELS SPROUTS SÀLÀD

LEMONY QUINOÀ BRUSSELS SPROUTS SÀLÀD
LEMONY QUINOÀ BRUSSELS SPROUTS SÀLÀD



INGREDIENTS
  • 1 pound brussels sprouts, hàlved (or àbout 4 cups)
  • 1 tàblespoon olive oil (omit if oil-free)
  • pinch of seà sàlt ànd pepper
  • 1/4 teàspoon red pepper flàkes (optionàl)
  • 1 cup quinoà
  • 2 cups low-sodium vegetàble broth (or wàter)
  • 1/3 onion, diced
  • 1/4 cup low-sodium vegetàble broth, for sàutéing (or 1 tàblespoon olive oil)
  • 1 clove gàrlic, minced
  • pinch of seà sàlt ànd pepper
  • 3 cups spinàch (or kàle)
  • zest ànd juice of 1 lemon
  • 2 tàblespoons tàhini
  • 1-2 tàblespoons wàter, to desired consistency
  • 1 teàspoon màple syrup
  • sàe sàlt ànd pepper, to tàste




INSTRUCTIONS
  1. Preheàt oven to 400 degrees F ànd line à bàking sheet with pàrchment pàper.
  2. Toss hàlved brussels sprouts in oil ànd sprinkle with sàlt, pepper ànd red pepper flàkes. Trànsfer to bàking sheet ànd bàke for 20-25 minutes, or until golden ànd crispy brown.
  3. In à pot, combine quinoà ànd vegetàble broth. Bring to à boil ànd reduce heàt to simmer for 15 minutes, until quinoà is fluffy.
  4. Meànwhile, stàrt sàutéing onions in 1/4 cup vegetàble broth (or 1 tàblespoon oil) on medium-high, until trànsluscent. 
  5. Mix in gàrlic, sàlt, pepper ànd spinàch. Sàuté àbout 3 minutes, until spinàch is wilted. Turn off heàt.
  6. ...........
  7. ...........



Get the Full Recipe >> theglowingfridge.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "LEMONY QUINOÀ BRUSSELS SPROUTS SÀLÀD"

Posting Komentar