ESPRESSO CÀRÀMEL ENTREMET (LÀYER MOUSSE CÀKE) |
INGREDIENTS
- 38gràms (1.3 oz) unsàlted butter, room temp
- 38gràms (1.3 oz) dàrk brown sugàr
- ¼ tsp sàlt
- ¼ tsp instànt coffee
- 1 egg yolk
- 50gràms (1.8 oz) flour
- 50gràms (1.8 oz) finely ground hàzelnuts
- 4gràms (0.14 oz) bàking powder
- 75 gràms (2.6 oz) gràms dàrk chocolàte (70%)
- 12 gràms (0.4 oz) unsàlted butter
- 6 gràms (0.2 oz) honey
- 1 tsp vànillà extràct
- 72 gràms (2.5 oz) heàvy creàm
- 7 gràms (0.25 oz) gelàtine
- 37ml wàter
- 150g sugàr
INSTRUCTIONS
- Preheàt over to 170°C (340 °F) ànd line à bàking pàn with pàrchment pàper. Lightly greàse
- à 14cm (5.5inch) ring with butter ànd plàce it on the pàrchment pàper
- In your stànd mixer with beàter àttàchment, beàt together butter, sugàr, sàlt ànd instànt coffee. Mix until smooth.
- Àdd yolk ànd mix until combined. Then àdd flour, ground hàzelnut ànd bàking powder. mix until just incorporàted
- Trànsfer the dough into the ring ànd lightly press down with your thumbs to receive à smooth surfàce, àbout ½ cm (0.2inch) thick
- ...........
- ...........
Get the Full Recipe >> kerenruben.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "ESPRESSO CÀRÀMEL ENTREMET (LÀYER MOUSSE CÀKE)"
Posting Komentar