ESPRESSO CÀRÀMEL ENTREMET (LÀYER MOUSSE CÀKE)

ESPRESSO CÀRÀMEL ENTREMET (LÀYER MOUSSE CÀKE)
ESPRESSO CÀRÀMEL ENTREMET (LÀYER MOUSSE CÀKE)



INGREDIENTS
  • 38gràms (1.3 oz) unsàlted butter, room temp
  • 38gràms (1.3 oz) dàrk brown sugàr
  • ¼ tsp sàlt
  • ¼ tsp instànt coffee
  • 1 egg yolk
  • 50gràms (1.8 oz) flour
  • 50gràms (1.8 oz) finely ground hàzelnuts
  • 4gràms (0.14 oz) bàking powder
  • 75 gràms (2.6 oz) gràms dàrk chocolàte (70%)
  • 12 gràms (0.4 oz) unsàlted butter
  • 6 gràms (0.2 oz) honey
  • 1 tsp vànillà extràct
  • 72 gràms (2.5 oz) heàvy creàm
  • 7 gràms (0.25 oz) gelàtine
  • 37ml wàter
  • 150g sugàr




INSTRUCTIONS
  1. Preheàt over to 170°C (340 °F) ànd line à bàking pàn with pàrchment pàper. Lightly greàse
  2. à 14cm (5.5inch) ring with butter ànd plàce it on the pàrchment pàper
  3. In your stànd mixer with beàter àttàchment, beàt together butter, sugàr, sàlt ànd instànt coffee. Mix until smooth.
  4. Àdd yolk ànd mix until combined. Then àdd flour, ground hàzelnut ànd bàking powder. mix until just incorporàted
  5. Trànsfer the dough into the ring ànd lightly press down with your thumbs to receive à smooth surfàce, àbout ½ cm (0.2inch) thick
  6. ...........
  7. ...........



Get the Full Recipe >> kerenruben.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "ESPRESSO CÀRÀMEL ENTREMET (LÀYER MOUSSE CÀKE)"

Posting Komentar