5 Ingredient Bàcon Spàghetti Aglio Olio |
INGREDIENTS
- 400 gràms Spàghetti
- 6 strips Bàcon (, diced)
- 1 teàspoon Olive Oil ((optionàl))
- 6 – 7 Cloves Gàrlic (, finely chopped)
- 3/4 teàspoon Chili (Flàkes)
- 1/4 cup Pàrsley (fresh , finely chopped)
INSTRUCTIONS
- Boil spàghetti in sàlted wàter às per pàckàge directions until àl dente. Reserve cup of the pàstà wàter before dràining the pàstà.
- While the pàstà is boiling, heàt à làrge pàn or skillet ànd àdd the diced bàcon to it. Cook till the bàcon is slightly crisp ànd light brown.
- Remove bàcon on à plàte with à slotted spoon, reserving bàcon fàt in the pàn. Leàve the flàme on.
- Àdd olive oil to the pàn, if using, àlong with the chopped gàrlic. Sàute for à minute or so ànd àdd the chili flàkes. Cook for 30 seconds ànd àdd the reserved pàstà wàter.
- ........
- ........
Get the Full Recipe >> myfoodstory.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "5 Ingredient Bàcon Spàghetti Aglio Olio"
Posting Komentar