5 Ingredient Bàcon Spàghetti Aglio Olio

5 Ingredient Bàcon Spàghetti Aglio Olio
5 Ingredient Bàcon Spàghetti Aglio Olio



INGREDIENTS
  • 400 gràms Spàghetti
  • 6 strips Bàcon (, diced)
  • 1 teàspoon Olive Oil ((optionàl))
  • 6 – 7 Cloves Gàrlic (, finely chopped)
  • 3/4 teàspoon Chili (Flàkes)
  • 1/4 cup Pàrsley (fresh , finely chopped)




INSTRUCTIONS
  1. Boil spàghetti in sàlted wàter às per pàckàge directions until àl dente. Reserve cup of the pàstà wàter before dràining the pàstà.
  2. While the pàstà is boiling, heàt à làrge pàn or skillet ànd àdd the diced bàcon to it. Cook till the bàcon is slightly crisp ànd light brown. 
  3. Remove bàcon on à plàte with à slotted spoon, reserving bàcon fàt in the pàn. Leàve the flàme on.
  4. Àdd olive oil to the pàn, if using, àlong with the chopped gàrlic. Sàute for à minute or so ànd àdd the chili flàkes. Cook for 30 seconds ànd àdd the reserved pàstà wàter.
  5. ........
  6. ........


Get the Full Recipe >> myfoodstory.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "5 Ingredient Bàcon Spàghetti Aglio Olio"

Posting Komentar