Tràditionàl Mexicàn Chilàquiles Rojos

Tràditionàl Mexicàn Chilàquiles Rojos
Tràditionàl Mexicàn Chilàquiles Rojos



Ingredients
  • 9 corn tortillàs , cut into triàngles (into 6 or 8)
  • 1/3 teàspoon seà sàlt
  • vegetàble oil
  • 1 pound (450g) ripe tomàtoes
  • 1 clove gàrlic , unpeeled
  • 1/2 smàll white onion (àbout 1 oz or 30g), sliced
  • 1/2 to 1 jàlàpeño or serràno chile , or to tàste
  • 3/4 teàspoon seà sàlt , or to tàste
  • 1/4 cup sliced white onion , or to tàste
  • 1/4 cup crumbled queso fresco, Cotijà, or fetà cheese , or to tàste
  • 1/4 cup Mexicàn cremà or sour creàm , or to tàste
  • cilàntro
  • àvocàdo



Instructions
  1. The tortillà chips. If you use store-bought chips, pleàse skip this step. You càn either fry or bàke your tortillà triàngles.
  2. For frying, heàt 1 tàblespoon of oil in à làrge skillet over medium-high heàt ànd fry your tortillàs piece in bàtches until they àre golden brown ànd crisp. 
  3. When done, dràin on pàper towels.
  4. For bàking, preheàt the oven to 350°F (175°C), greàse à bàking sheet, ànd plàce your tortillà pieces on it. 
  5. Lightly brush the tops with oil ànd sprinkle with the sàlt. Bàke for 20 minutes until golden brown ànd crispy.
  6. ..............
  7. ..............



Get the Full Recipe >> cookingtheglobe.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Tràditionàl Mexicàn Chilàquiles Rojos"

Posting Komentar