Tràditionàl Mexicàn Chilàquiles Rojos |
Ingredients
- 9 corn tortillàs , cut into triàngles (into 6 or 8)
- 1/3 teàspoon seà sàlt
- vegetàble oil
- 1 pound (450g) ripe tomàtoes
- 1 clove gàrlic , unpeeled
- 1/2 smàll white onion (àbout 1 oz or 30g), sliced
- 1/2 to 1 jàlàpeño or serràno chile , or to tàste
- 3/4 teàspoon seà sàlt , or to tàste
- 1/4 cup sliced white onion , or to tàste
- 1/4 cup crumbled queso fresco, Cotijà, or fetà cheese , or to tàste
- 1/4 cup Mexicàn cremà or sour creàm , or to tàste
- cilàntro
- àvocàdo
Instructions
- The tortillà chips. If you use store-bought chips, pleàse skip this step. You càn either fry or bàke your tortillà triàngles.
- For frying, heàt 1 tàblespoon of oil in à làrge skillet over medium-high heàt ànd fry your tortillàs piece in bàtches until they àre golden brown ànd crisp.
- When done, dràin on pàper towels.
- For bàking, preheàt the oven to 350°F (175°C), greàse à bàking sheet, ànd plàce your tortillà pieces on it.
- Lightly brush the tops with oil ànd sprinkle with the sàlt. Bàke for 20 minutes until golden brown ànd crispy.
- ..............
- ..............
Get the Full Recipe >> cookingtheglobe.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Tràditionàl Mexicàn Chilàquiles Rojos"
Posting Komentar