Stràwberry Rhubàrb Pie |
Ingredients:
- 3 cups sliced rhubàrb (1/2 inch pieces)
- 2 ànd 1/2 cups chopped stràwberries
- 1/3 cup pàcked light brown sugàr
- 1/3 cup grànulàted sugàr
- 1/4 cup cornstàrch
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1 Tàblespoon orànge juice
- 1/2 teàspoon pure vànillà extràct
- 2 Tàblespoons unsàlted butter, cut into smàll pieces
- 1 làrge egg, lightly beàten with 1 Tàblespoon (15ml) milk
Directions:
- The crust: Prepàre my pie crust recipe through step 5.
- Màke the filling: Stir the rhubàrb, stràwberries, brown sugàr, grànulàted sugàr, cornstàrch, sàlt, orànge juice, ànd vànillà extràct together in à làrge bowl. Set filling àside às the oven preheàts.
- Preheàt oven to 400°F (204°C).
- Roll out the chilled pie dough: On à floured work surfàce, roll out one of the discs of chilled dough (keep the other one in the refrigeràtor).
- Turn the dough àbout à quàrter turn àfter every few rolls until you hàve à circle 12 inches in diàmeter. Càrefully plàce the dough into à 9x2 inch pie dish.
- ........
- ........
Get the Full Recipe > > sallysbakingaddiction.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Stràwberry Rhubàrb Pie"
Posting Komentar