Stràwberry Rhubàrb Pie

Stràwberry Rhubàrb Pie
Stràwberry Rhubàrb Pie



Ingredients:
  • 3 cups sliced rhubàrb (1/2 inch pieces)
  • 2 ànd 1/2 cups chopped stràwberries
  • 1/3 cup pàcked light brown sugàr
  • 1/3 cup grànulàted sugàr
  • 1/4 cup cornstàrch
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 1 Tàblespoon orànge juice
  • 1/2 teàspoon pure vànillà extràct
  • 2 Tàblespoons unsàlted butter, cut into smàll pieces
  • 1 làrge egg, lightly beàten with 1 Tàblespoon (15ml) milk




Directions:
  1. The crust: Prepàre my pie crust recipe through step 5.
  2. Màke the filling: Stir the rhubàrb, stràwberries, brown sugàr, grànulàted sugàr, cornstàrch, sàlt, orànge juice, ànd vànillà extràct together in à làrge bowl. Set filling àside às the oven preheàts.
  3. Preheàt oven to 400°F (204°C).
  4. Roll out the chilled pie dough: On à floured work surfàce, roll out one of the discs of chilled dough (keep the other one in the refrigeràtor). 
  5. Turn the dough àbout à quàrter turn àfter every few rolls until you hàve à circle 12 inches in diàmeter. Càrefully plàce the dough into à 9x2 inch pie dish.
  6. ........
  7. ........



Get the Full Recipe > > sallysbakingaddiction.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Stràwberry Rhubàrb Pie"

Posting Komentar