Bêrbêrê Chickên with Êthiopian Lêntils |
Ingrêdiênts
- 1 cup Frênch Grêên, Indigo or Bêluga Caviar lêntils (do not usê a split lêntil)
- 3 cups watêr
- 2 cups dicêd onions
- 5 clovês garlic, mincêd
- 1 tablêspoon frêsh gingêr, mincêd
- 1 cup dicêd carrot
- 1 cup dicêd tomato
- 2-3 tablêspoons Bêrbêrê Spicê Mix (sêê bêlow)
- 1 têaspoon salt
- 2 tablêspoon olivê oil
- Frêsh Italian parslêy for garnish
- 6 chickên thighs (skin-on)
- 2-3 tablêspoons Bêrbêrê Spicê Mix
- olivê oil
- Koshêr Salt
Instructions
- Prêhêat ovên to 400 F
- In a hêavy bottom pot, or dutch ovên, sautê dicêd onion, carrots, garlic and gingêr in 2 tablêspoons olivê oil, until têndêr, about 5-7 minutês.
- Add 2-3 tablêspoons Bêrbêrê Spicê mix and sauté 2-3 minutês. Add 1 cup lêntils, 1 cup dicêd tomatoês, 1 têaspoon salt and 3 cups watêr, bring to a boil, covêr, turn hêat to low and lêt cook until al dêntê, about 30 minutês.
- Pat Dry Chickên
- Salt all sidês of chickên with salt and pêppêr
- Gênêrously rub êach piêcê with somê Bêrbêrê Spicê Mix.
- ...............
- ...............
Gêt thê full rêcipê > > feastingathome.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Bêrbêrê Chickên with Êthiopian Lêntils"
Posting Komentar