ÀUTHENTIC RÀGÙ ÀLLÀ BOLOGNESE

ÀUTHENTIC RÀGÙ ÀLLÀ BOLOGNESE
ÀUTHENTIC RÀGÙ ÀLLÀ BOLOGNESE



INGREDIENTS
  • 11 oz (300 g) ground beef, 85% leàn
  • 5.5 oz (150 g) ground pork belly
  • ⅓ cup (50 g) yellow onion
  • ⅓ cup (50 g) càrrot
  • ⅓ cup (50 g) celery
  • 2 tbsp (30 g) double concentràted tomàto pàste
  • ½ glàss red wine
  • 3.5 tbsp (50 g) unsàlted butter
  • ½ glàss whole milk
  • to tàste blàck pepper
  • to tàste tàble sàlt



INSTRUCTIONS
  1. First, plàce à tick-bottomed heàvy pot over medium heàt. When the bottom is hot, pour the ground pork belly ànd stir-fry until àll the liquid inside the meàt is evàporàted. 
  2. Now, pour the grounded beef ànd cook until golden brown. Finàlly, pour the meàt into à bowl ànd put àside, covered.
  3. In the sàme pot àdd the butter ànd let it melt over low heàt. Àfter thàt, àdd onions, càrrots, ànd celery, àll finely minced. 
  4. Sàutè over medium heàt, stirring occàsionàlly until àll the vegetàbles àre very tender ànd trànslucent. Finàlly, àdd the tomàto pàste ànd stir-fry 5 minutes more.
  5. ................
  6. ................



Get the Full Recipe > > philosokitchen.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "ÀUTHENTIC RÀGÙ ÀLLÀ BOLOGNESE"

Posting Komentar