LOW CARB PALÊO KÊTO CHOCOLATÊ MUG CAKÊ RÊCIPÊ |
INGRÊDIÊNTS
- 1 tbsp Buttêr (saltêd; *sêê notês for dairy-frêê options)
- 3/4 oz Unswêêtênêd chocolatê (100% cacao)
- 3 tbsp Almond flour
- 2 tbsp Êrythritol (or any granulatêd swêêtênêr; *sêê notês for options)
- 1/2 tsp Glutên-frêê baking powdêr
- 1 largê Êgg
- 1/4 tsp Vanilla êxtract (optional)
INSTRUCTIONS
- Mêlt thê buttêr and chocolatê togêthêr in a mug or largê 12 oz (355 mL) ramêkin in thê microwavê (about 45-60 sêconds, stirring halfway through).
- Bê carêful not to burn it. Makê surê thê ramêkin is at lêast doublê thê volumê of thê ingrêdiênts, bêcausê thê mug cakê will risê.
- Add thê almond flour, êrythritol, baking powdêr, êgg, and vanilla (if using). Stir êvêrything wêll until complêtêly mixêd togêthêr.
- ........
- .........
Gêt thê Full Rêcipê >> wholesomeyum.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "LOW CARB PALÊO KÊTO CHOCOLATÊ MUG CAKÊ RÊCIPÊ"
Posting Komentar