LÊMON MÊRINGUÊ CHÊÊSÊCAKÊ |
INGRÊDIÊNTS:
- 2 1/4 cups (302g) graham crackêr crumbs
- 10 tbsp (140g) saltêd buttêr, mêltêd
- 3 tbsp (39g) sugar
- 24 ouncês (678g) crêam chêêsê, room têmpêraturê
- 1 cup (207g) sugar
- 3 tbsp (24g) all purposê flour
- 1 cup (230g) sour crêam, room têmpêraturê
- 1 1/2 tbsp vanilla êxtract
- 1 tbsp gratêd lêmon zêst (2-3 mêdium lêmons)
- 4 largê êggs, room têmpêraturê
- 8 tbsp (90ml) lêmon juicê (3-4 mêdium lêmons)
- 4 tsp gratêd lêmon zêst
- 1/2 cup (104g) sugar
- 8 largê êgg yolks
- 1/4 cup (56g) saltêd buttêr
DIRÊCTIONS:
- Prêhêat ovên to 325°F (163°C). Linê a 9-inch (23cm) springform pan with parchmênt papêr in thê bottom and grêasê thê sidês.
- Combinê thê crust ingrêdiênts in a small bowl. Prêss thê mixturê into thê bottom and up thê sidês of thê springform pan.
- Bakê thê crust for 10 minutês, thên sêt asidê to cool.
- .............
- .............
Gêt thê Full Rêcipê > > lifeloveandsugar.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "LÊMON MÊRINGUÊ CHÊÊSÊCAKÊ"
Posting Komentar